ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Γνωρίστε μας καλύτερα

 ΙΣΤΟΡΙΚΟ 

Η εταιρία μας CFD Carpets ιδρύθηκε το 2001 με έδρα αρχικά τον Εύοσμο, επί της οδού Κύπρου 10 με Μαιάνδρου γωνία. Από τότε συνεχώς εξοπλίζεται με νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνοντας χαλιά, σαλόνια, στρώματα, παπλώματα, κουβέρτες, φλοκάτες, ακόμη και ρούχα παντός είδους και δερμάτινα είδη . Παράλληλα με τις επενδύσεις σε εξοπλισμό, γίνονται μελέτες και δοκιμές νέων καθαριστικών και απορρυπαντικών, με σκοπό πάντα τη μέγιστη καθαριότητα, με σεβασμό στα χρώματα και το υλικό των χαλιών, σαλονιών, κλπ, ενώ ταυτόχρονα όλα τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούνται, φροντίζει να είναι υποαλλεργικά και αντιαλλεργικά, σεβόμενη τους πελάτες της, που μπορεί να είναι οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένοι, άνθρωποι με αλλεργίες, με άσθμα, κλπ. Οι δοκιμές αυτές γίνονται βάσει μελετών και σεμιναρίων εξιδίκευσης στον τομέα του καθαρισμού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία), ώστε οι ιδρυτές αλλά και το προσωπικό να είναι πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και να παραμένουν μονίμως εκσυχρονισμένοι. Το αποτέλεσμα της δουλειάς είναι εντυπωσιακά και κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες. Σύντομα η αύξηση αυτή στο πελατολόγιο οδηγεί στην ίδρυση και δέυτερου καταστήματος στην οδό Ιθάκης 51, στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου. Σήμερα πλέον, χάρη στην καλή οργάνωση, το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και τις πολύ προσιτές τιμές, έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή θέση στην αγορά, με πελατολόγιο που εκτείνεται σε ολόκληρη τη Β. Ελλάδα και με συνεχώς ανοδική πορεία, που οδήγησε σε μεταφορά της έδρας σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με πολύ μεγαλύτερη έκταση (1.000τ.μ.) στο 13ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Κιλκίς στη Νεοχωρούδα, διατηρώντας και τα δύο καταστήματα στον Ευόσμο.

 

 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 

Ένας από του λόγους της επιτυχίας της εταιρίας μας είναι η πολύ καλή οργάνωση. Εσείς, δεν έχετε παρά να πάρετε ένα τηλέφωνο και να αφήσετε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς. Ακολουθούμε μια διαδικασία με τα παρακάτω βήματα:

1. Παραλαβή.

Με ένα απλό τηλεφώνημά σας προγραμματίζεται και καταχωρείται ηλεκτρονικά το ραντεβού για την παραλαβή από το χώρο σας, την ημέρα και ώρα που εξυπηρετήστε. Ένα από τα οχήματά μας θα παραλάβει το χαλί σας και στη συνέχεια θα του αποδώσουμε έναν μοναδικό κωδικό barcode που θα το συνοδεύει μέχρι και την παράδοση σε εσάς. Το χαλί στη συνέχεια μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις μας όπου και θα καθαριστεί.

2. Διαδικασία καθαρισμού

Το χαλί ελέγχεται προσεκτικά και πριν το καθάρισμα τινάσσεται σε ειδικό μηχάνημα ώστε να απομακρυνθούν οι ξηροί ρύποι. Ακολουθεί ο διαχωρισμός του βάσει του είδους (μεταξωτό / χειροποίητο μάλλινο / μηχανής / χειροποίητο / δερμάτινο) και επιλέγεται ο τρόπος καθαρισμού. Γίνεται στη συνέχεια λεπτομερές και επαναλαμβανόμενο πλύσιμο-ξέβγαλμα αμφίπλευρα, με τα σύγχρονα μηχανήματά μας και τα άριστα υλικά καθαρισμού. Τα χαλιά σας, αποκτούν βελόυδινη υφή, ευχάριστο άρωμα, ενώ τονόνονται και τα χρώματά τους.

3. Αφύγρανση (Στέγνωμα)

Μετά τη διαδικασία πλυσίματος, το κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικό φυγόκεντρο στεγνωτήριο το οποίο απομακρύνει την περιττή υγρασία, χωρίς τον κίνδυνο αυτό να ξεχειλώσει ή να ξεωάψει, ενώ τα κρόσια γίνονται πεντακάθαρα! Κατόπιν απλώνεται σε ειδικά διαμορφωμένο στεγανό χώρο μακριά από τις επικίνδυνες ακτινοβολίες του ήλιου ώστε να μην αλλιοωθούν τα χρώματά τους, αλλά να στεγνώσουν 100%.

4. Συσκευασία & αποθήκευση

Στο στάδιο αυτό, το χαλί σκουπίζεται και χτενίζεται διεξοδικά. ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ και στη συνέχεια τοποθετείται σε ειδικά διαμορφωμένη σακούλα η οποία αφήνει το χαλί να αναπνέει. Η φύλαξη γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι από κίνδυνο φωτιάς, κλοπής και πλημμύρας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει 24ωρη κάλυψη από κεντρικό σταθμό παρακολούθησης.

 

 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΟΙ  ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ 

Η CFD στο χώρο της καθαριότητας είναι συνώνυμο της οργάνωσης και της καλής ποιότητας. Αυτό το εξασφαλίζει με τη διαρκή εξειδίκευση του προσωπικού, τα άριστα υλικά και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της. Επιπλέον, είναι στη διάθεσή σας ώστε να σας λύσει οποιαδήποτε απορία, πάντα με τη φιλική εξυπηρέτηση και την ευγένεια που διακρίνει το προσωπικό της.

Επιθυμούμε κάθε φορά που συνεργαζόμαστε να μένετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, ώστε να σας μεταφέρουμε αυτό το χαμόγελο, όπως κάναμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια. Στη CDF γνωρίζουμε ότι είναι εύκολο για κάποιον να φτάσει ψηλά, αλλά για να μείνει θέλει σταθερή ποιότητα, προσπάθεια για βελτίωση ώστε να επέλθει η εξέλιξη, επιμονή και υπομονή. Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα χρόνια το πελάτολόγιό μας συνεχώς αυξάνεται. Εμείς από την πλευρά μας προκειμένου να σταθούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης, επενδύουμε συνεχώς σε νέο εξοπλισμό και υλικά, και φυσικά δεν επαναπαυόμαστε στις κεκτημένες μας γνώσεις...

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας και τις συστάσεις σας. Επιδιώκουμε να συνεχίσουμε τη μακροχρόνια αυτή σχέση μαζί σας και να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Εμείς βάζαμε, βάζουμε και θα βάζουμε πάντοτε τα δυνατά μας για να το πετύχουμε. 


2310 762.164 | 2310 662.402

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας απαντήσουμε και θα σας λύσουμε κάθε σας απορία.


Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τη λέξη που βλέπετε στην εικόνα
refresh